U zoekt de betere LEVERANCIER van LANDBOUWMACHINES in het HAGELAND en de KEMPEN?

 

Dan zit u goed bij AERTGEERTS LANDBOUWMACHINES met meer dan 25 jaar ervaring in de landbouwmechanisatie zijn wij ondertussen een gevestigde waarde.

 

Bij ons vindt u zeer uitgebreid assortiment TRACTOREN , MACHINES EN TOEBEHOREN voor de LANDBOUW.

 

Dankzij het feit dat wij ons in de beginjaren uitsluitend toegelegd hebben op het onderhoud en herstellen van alle tractormerken en machines zijn wij genoodzaakt geweest om allerhande merkeigen problemen aan te pakken. Dit is een enorm pakket aan ervaring dat hieruit gegroeid is.

Om het aanbod naar onze klanten toe optimaal uit te breiden, namen wij in 2008 een dealerschap van MC CORMICK en LANDINI op ons.

 

 

 

Het gamma van deze tractoren behelst een marktsegment van 40 pk tot 310 pk met voor elke vraag een oplossing, gaande van compakttractoren tot zware traktoren voor wegtransport met daartussen de handige trekkers voor dagelijks gebruik op boerderij en akker.

 

Onze ruime werkplaats met een uitgebreid machinepark biedt de mogelijkheid om vrijwel alle herstellingen uit te voeren. Wij zorgen eveneens voor uw metaalbewerking, las- en constructiewerk. Daarnaast zijn wij uitgerust voor conventionele draai- en freestoepassingen die tot hun recht komen bij de moderne landbouw. Verder kan u bij AERTGEERTS LBM in het atelier ook terecht voor het persen van hydrauliekslangen. Voor landbouwbanden staan wij ook tot uw dienst.

 

 

Op aanvraag komen wij ter plaatse depanneren. Is de panne echter van die aard dat ze onmogelijk ten velde kan opgelost worden, dan vervoeren wij uw trekker of machine met eigen transport naar onze werkplaats voor herstelling. Hier kunnen wij beroep doen op de nodige gereedschappen en ons UITGEBREID MAGAZIJN om de herstelling uit te voeren. Zijn de benodigde wisselstukken echter niet voorradig dan worden ze simpelweg snel voor u besteld.

 

Zelfs de sleutelaar kan bij ons terecht voor het ruime assortiment onderdelen, smeermiddelen en advies aan de balie.

 

 

Dankzij onze voortreffelijke DIENST NAVERKOOP hebben wij in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd in de LANDBOUWSECTOR

 

 

Maar wij bieden nog veel meer:

ook voor landbouwmachines van volgende merken kan u bij ons terecht FELLA, PEECON, SIGMA 4 , GALLIGNANI , VICON,  MASCHIO, GASPARDO, BREVIGLIERI, SAPHIR en KOLTEC weideafrastering.

  

 

Vraag ons vrijblijvend advies

 

Bel 016/57 01 34

of mail naar info@aertgeertslandbouwmachines.be